Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isprika

Načelnik općine Bač: Dolazim sutra u Vukovar gledati utakmicu

navijači iz osijeka (1)
Davor Javorović/PIXSELL
26.01.2012.
u 18:42

Najoštrije osuđujemo ovaj vandalski čin i ponašanje huligana koji su samo jednim potezom mogli dovesti u pitanje dobrosusjedske odnose ove dvije općine – kaže Bogunović

Brojnim riječima isprike Hrvatskoj i hrvatskim navijačima koji su u Novom Sadu proteklih dana proživjeli razna neugodna iskustva, bili ozlijeđeni ili im oštećen automobil pridružio se i načelnik općine Bač Tomislav Bogunović. On je u priopćenju za javnost naveo kako nijedan vandalski čin ne može spriječiti suradnju ljudi koja se gradi već više od deset godina, kao ni odnose grada Vukovara i općine Bač, a koji su potvrđeni i Sporazumom o prijateljstvu i suradnji protekle godine.

– Delegacija grada Vukovara koja je bila u posjetu Općini Bač i koja je zajedno s rukovodstvom Općine nazočila Europskom rukometnom prvenstvu doživjela je da u povratku za Bač i Vukovar bude napadnuta. Najoštrije osuđujemo ovaj vandalski čin i ponašanje huligana koji su samo jednim potezom mogli dovesti u pitanje dobrosusjedske odnose ove dvije općine i građana koji žive u njima. Međutim, ovo neće spriječiti još bolje odnose, ne samo nas nego i regija s obje strane Dunava. Naše je rukovodstvo već dobilo poziv iz Vukovara da zajedno pogledamo polufinalnu utakmicu u kojoj se sastaju reprezentacije Srbije i Hrvatske na velikom videozidu  postavljenom na trgu i taj poziv je već prihvaćen – navodi se u priopćenju koje potpisuje Bogunović koji će tako zajedno s čelnicima grada i navijačima iz Vukovara sutra pratiti polufinalnu utakmicu Hrvatska – Srbija.

Bogunović je već nekoliko mandata na čelu općine Bač, s kojom Vukovar bilježi plodnu suradnju. On se spominje i kao jedan od mogućih budućih konzula Republike Srbije u Vukovaru.

Komentara 3

ME
melkior007
07:56 27.01.2012.

Mostovi služe da nas povezuju, a neda nas razdvajaju.Korektan potez gradonačelnika Bača da dođe u Vukovar. Sad treba samo pripaziti da naši \"pacifisti\" nešto ne z.....

VU
vukavu
11:12 27.01.2012.

To Bogunović daje alibi Saboovoj ekipi koja je na utakmicu u NS išla službenim vozilom, a vratili se razbijeni. Sada treba sve prebaciti na višu razinu da se Vukovarci ne zapitaju zašto se na utakmice ide službenim vozilima. Kakvi pokvarenjaci. Mislim da Hrvatska i Hrvati sasvim lijepo mogu živjeti i bez Srbije i bez Bača!!

MA
matan91
18:33 27.01.2012.

Kao znak dobre volje vratite Vukovarsku i Šarengradsku adu za početak. Ako to napravite, onda ćemo biti sigurni da mislite ono što sad govorite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije