Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavonski Brod

Na humanitarnom koncertu za pomoć poplavljenim područjima nastupilo 16 bendova

Humanitarni koncert
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/5
23.06.2014.
u 14:35

Čak šesnaest bendova rado se odazvalo pozivu organizatora, pa je svirka "pod zvijezdama" na otvorenoj pozornici ispred Kazališno-koncertne dvorane "Ivana Brlić- Mažuranić" trajala gotovo pet sati.

Humanitarni koncert za pomoć poplavljenim područjima organizirali su proteklog vikenda i slavonskobrodski ​rokeri.

Čak šesnaest bendova rado se odazvalo pozivu organizatora, pa je svirka "pod zvijezdama" na otvorenoj pozornici ispred Kazališno-koncertne dvorane "Ivana Brlić- Mažuranić" trajala gotovo pet sati.

Članovi Udruge akademskih građana i studenata "Academico" tom su prilikom kao volonteri Crvenog križa, na štandu pored pozornice, prodavali bonove u vrijednosti od 20 kuna, a sva prikupljena sredstva biti će već narednih dana upućena mještanima slavonskih sela pogođenih katastrofalnim svibanjskim poplavama.

Ni ovaj put nije bilo potrebno nagovarati Brođane da se svojim skromnim novčanim prilozima priključe akciji pomoći stradalima. Svi oni koji su došli mogli su uživati u višesatnom koncertu i nastupima Turobne Zloće, Shippersa, Chaos Addicta, Grupe Bum, Brodskog Blues Banda, Just The 4 Of Us-a, Visa Cirkus, Swamp Joe-a, Plagijata, Čuvara Parka, Čvrstih Momaka, Otpisanih, Digitalne Kokoši, Republike, Stage-a i Krokodila.

- Na ideju smo došli sasvim slučajno. Gledali smo kako se održavaju koncerti posvuda oko nas, ljudi se odazivaju, prikupe se određena sredstva pa smo i mi odlučili napraviti tako nešto. Svi bendovi koje smo zvali rado su nam se odazvali, a dosta nam je pomogla i Kazališno-koncertna dvorana „Ivana Brlić Mažuranić“​. Okupili smo 16 ​domaćih ​bendova ,​ a ​​ još njih pet opravdano nisu mogli doći - kazao je Filip Križan, jedan od organizatora.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije