Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi Oreškovića u Mostu

MOST- ov Šimić: Bile su samo neke ideje oko preslagivanja većine, ali ja to ne bih nazvao ozbiljnim

Miroslav Šimić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/5
09.07.2016.
u 15:26

"Vrlo jasno smo pokazali da nam nije stalo do fotelja, već naše časti, čistog obraza i nacionalnih interesa", rekao je i dodao da je protiv volje Mosta "uspješno srušena Vlada Tihomira Oreškovića".

MOST- ov Miroslav Šimić potvrdio je za N1 da je bilo pokušaja da se preslaže saborska većina.

Ali nije to bilo ništa ozbiljno, rekao je. Da je Most htio preslagivanje, to bi i učinio, dodao je. 

"Vrlo jasno smo pokazali da nam nije stalo do fotelja, već naše časti, čistog obraza i nacionalnih interesa", rekao je i dodao da je protiv volje Mosta "uspješno srušena Vlada Tihomira Oreškovića".

"Jedino preslagivanje koje nas zanima su izbori", istaknuo je Šimić.

Upitan je je li ih kontaktirao itko iz HDZ-a vezano za preslagivanje, za koje Andrej Plenković tvrdi da nije upoznat s njim.

"Nismo imali nikakvih službenih, formalnih kontakata, bilo je nekakvih posrednih ideja, ali ne bih to stavio u sferu nekakve ozbiljnosti. Ne bih to nazvao ozbiljnim", tvrdi Šimić.

Želi bivšeg premijera u svom timu

"Orešković je rekao da će donijeti odluku. Ja bih volio da on bude dio našeg tima, to bi bilo dobro ne samo za nas nego i za Hrvatsku.  Ali ako on odluči da neće se baviti politikom, mi imamo jaku ekipu za izbore",zakljućio je Šimić.

>>Ako pobijede na izborima, glavnu riječ u Banskim dvorima imat će Milanović, Vrdoljak i Beljak

 

Komentara 6

Avatar Mamlazac
Mamlazac
17:32 09.07.2016.

Odite pomoci Jambu brati lubenice , za politiku niste

Avatar Bruno
Bruno
16:02 09.07.2016.

Od Milanovica i SDP jedini gori su Bozo Petrov i cuprija,Oreskovic .

Avatar pozor
pozor
15:30 09.07.2016.

Koja ste vi prevara Most! Sad biste se i preslagivali a do jucer ste svasta nesto govorili,kao izbori ovo ono.Daj ovjerite i to kod javnog biljeznika jer ionako vas potpis vrijedi kao wc papir,za d.upe brisati.Jedino netko mentalno retardiran ce vama dati glas,nakon svih razocarenja znam da postoje ovce koje zaborave sta je jucer bilo i vi racunate na takve naivce da vam daju glas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije