Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTALA ŠTETA

Mladić u Bibinjama kraj Zadra bacio Molotovljev koktel u dvorište

Drama u Ivanić Gradu: Policija došla zbog prijave obiteljskog nasilja, on ih napao nožem
Foto: Igor Soban/PIXSELL
24.06.2019.
u 11:12

Nije bilo ozlijeđenih.

U Bibinjama blizu Zadra je u petak oko 23:30 sata 19-godišnji mladić bacio Molotovljev koktel na metalna dvorišna vrata kuće u vlasništvu 43-godišnjaka.

Prema informacijama iz zadarske policije, nije bilo ozlijeđenih, a cijena nastale materijalne štete nije poznata. Policija je privela mladića koji je odbio kaznenu prijavu, prenosi 24 sata. Mladića sumnjiče za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, a kazna za navedeno djelo je od šest mjeseci do pet godina.

Komentara 4

SC
schwertransport
11:51 24.06.2019.

A da nije mali radio kod toga 40-godisnjaka, poznati su nasi po dobrom placanju

SC
Santo_CavernicoIo
13:54 24.06.2019.

"Policija je privela mladića koji je odbio kaznenu prijavu"..... vrlo zanimljvo. Nisam ni znao da se to može odbit, ako vam se ne sviđa...

AI
airbender
11:35 24.06.2019.

mali balavac od 19 god nije dobio po guzi dovoljno od roditelja, pa si je umislio da je neka faca i baca koktele po ogradama ljudi preko 40 godina, sto ce tek bacati kad on bude 40 god?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije