Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkriven vandal

Mladi Pažanin razbio retrovizore na 27 automobila u jednoj noći

retrovizor
Filip Brala/Pixsell
16.02.2011.
u 14:26

Oštetio je vozila parkirana u Tizianovoj te u ulicama Moše Albaharija, Ljudevita Matešića, Ivana Rendića i na Rastočinama

Policijska potraga za nepoznatim počiniteljem, koji je u noći 4. veljače oštetio čak 27 vozila parkiranih u Tizianovoj te u ulicama Moše Albaharija, Ljudevita Matešića, Ivana Rendića i na Rastočinama, urodila je plodom. Dovela ih je do 21-godišnjaka iz Kolana na Pagu kojemu su u divljačkom noćnom pohodu smetali retrovizori na automobilima.

Ukupna šteta još nije utvrđena, policija poziva građane čiji su automobili oštećeni da im se jave, a mladog Pažanina prijavit će zbog uništenja i oštećenja tuđe stvari.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar blackula9
blackula9
20:01 16.02.2011.

kreten..ali baš kreten.

OB
-obrisani-
19:28 16.02.2011.

Piše : Otkriven Vandal Kako je otkriven,ako policija traga za njim ?

MM
Mladen Miletić
20:28 16.02.2011.

Netko mu treba dobro pošteno razbiti njušku i usput pripaziti kada si on kupi automobil...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije