Naslovnica Vijesti Hrvatska

Ministarstvo: Na skupštini Hrvatskih cesta o poslovnim izvješćima i stanju u upravi

Skupština je održana u prostorima Ministarstva, a uz nadležnog ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića prisustvovali su joj i četiri člana uprave Hrvatskih cesta, uključujući i predsjednika Josipa Škorića.
26. kolovoza 2019. u 14:09 0 komentara 189 prikaza
Oleg Butković
Foto: Davor Puklavec/Pixsell

Na redovnoj skupštini Hrvatskih cesta u ponedjeljak se raspravljalo o poslovanju te državne tvrtke te o stanju u njezinoj upravi, uz zaključak da je nužno prikupiti dodatne informacije i podatke o postupcima javne nabave odabira konzultanata i izvoditelja radova na projektima izgradnje dijela obilaznice Omiša i projekta izgradnje dionice DC403, izvijestilo je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Josip Škorić SASTANAK NA NAJVIŠIM RAZINAMA Škorić poručio da nema sukoba u Upravi Hrvatskih cesta

Ta je skupština održana u prostorima Ministarstva, a uz nadležnog ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića prisustvovali su joj i četiri člana uprave Hrvatskih cesta, uključujući i predsjednika Josipa Škorića.

U kratkom priopćenju nakon te skupštine, koja je trajala oko sat vremena, iz Ministarstva su naveli da se na skupštini "raspravljalo o izvješćima Nadzornog odbora i Uprave o poslovanju Hrvatskih cesta te je podnesen Godišnji financijski izvještaj, a raspravili su i temu stanja u upravi Hrvatskih cesta".

Josip Škorić i Oleg Butković | Autor : Igor Kralj/PIXSELL Foto: Igor Kralj/PIXSELL

"Zaključeno je kako je nužno prikupiti dodatne informacije i podatke o postupcima javne nabave odabira konzultanata i izvoditelja radova na projektima izgradnje dijela obilaznice Omiša - dionice DC70 – most Cetina – Omiš istok, te projekta izgradnje dionice DC403 – čvor Škurinje – luka Rijeka. Navedene podatke će analizirati predstavnici Ministarstva mora, prometa i infrastrukture te će izvještaj predstaviti skupštini", stoji u priopćenju Ministarstva nakon skupštine.

Josip Škorić i Oleg Butković SUKOB U UPRAVI Butković šalje svoje stručnjake za javnu nabavu da pročešljaju sporne ugovore Hrvatskih cesta

Po samom završetku te skupštine predsjednik Uprave Hrvatskih cesta Škorić novinarima ispred privremenog sjedišta tog Ministarstva kratko je izjavio da nema sukoba među članovima uprave te da kako su zajedno sva četvorica došla na skupštinu i s nje zajedno odlaze, tako i nastavljaju zajedno raditi na važnim projektima.

SPAR
Alternativa
Šećer i debljina: Kako staviti unos šećera pod kontrolu, a i dalje fino jesti
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.