Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor predsjednika

Milanović: Imunološki zavod može biti jamac sigurnosti i zaštite zdravlja

Inauguracija predsjednika Zorana Milanovića
Foto: Damir Sencar/HINA/POOL/PIXSELL
1/2
16.04.2020.
u 12:30

Zoran Milanović odgovorio je na otvoreno pismo Marini Pavković, stručnjakinji za strateško planiranje i prostorni branding koja je, podsjećamo, u jeku krize oko koranavirusa pisala i premijeru Andreju Plenkoviću i predsjedniku Zoranu Milanoviću

Predsjednik države Zoran Milanović podržava ponovno pokretanje proizvodnje i održivo poslovanje Imunološkog zavoda. Milanović smatra da Imunološki zavod može, u vremenima pred nama, biti jamac sigurnosti i zaštite zdravlja građana Hrvatske.

Stoji to u odgovoru predsjednika države na otvoreno pismo Marini Pavković, stručnjakinji za strateško planiranje i prostorni branding koja je, podsjećamo, u jeku krize oko koranavirusa pisala i premijeru Andreju Plenkoviću i predsjedniku Zoranu Milanoviću.

Oba pisma bili su svojevrsni apeli da se spasi Imunološki zavod, ustanova od nacionalnog značaja za suzbijanje i prevenciju bolesti. U međuvremenu je reagirao i premijer koji je 7. travnja na konferenciji za medije izjavio kako na obnovi Imunološkog zavoda rade ministri gospodarstva, zdravstva i državne imovine, a sada je potpora za spas Imunološkog stigla i s Pantovčaka.

VIDEO Prosvjed za Imunološki

Komentara 2

ST
stric2
13:09 16.04.2020.

.... otkud sad ovo .... pa upravo je zoran milanović iz pozicije premijera ugasio rad imunološkog zavoda .....

FM
fmica
13:02 16.04.2020.

dobro jutro predsjedniče,prošlo je podne...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije