Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAO VIŠE OD TISUĆU KOMADA NAKITA

Iz zlatarnice ukrao nakit u vrijednosti od 57.000 eura, no brzo je uhićen

Osijek: Prodavačicu vezali lisicama pa pokušali opljačkati zlatarnicu, policija ih uhitila
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/3
02.03.2023.
u 21:13

Pljačkaš je u Čakovcu iz trgovine s nakitom ukrao predmete i novac ukupne vrijednosti oko 57 tisuća eura. Ušavši u trgovinu, zaposlenici je prijetio nožem. Uhićen je nedugo nakon počinjenja djela

Maskirani je razbojnik 23. veljače ove godine ušao u zlatarnicu u Čakovcu i držeći u ruci nož zatražio od zaposlenice da mu preda novac i nakit, što je ona u strahu za život i učinila. Predala mu je više od tisuću komada raznog zlatnog i srebrnog nakita i 500 eura. Okrivljeni 26-godišnjak pobjegao je s plijenom vrijednim oko 57.000 eura.

No, nije dugo bio na slobodi. Uhićen je i Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv njega zbog razbojništva. Podnijelo je i prijedlog da mu se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, koji je sutkinja istrage i prihvatila.

VIDEO: U Ateni izbili neredi zbog nesreće, policija prosvjednike tjerala suzavcima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije