Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
19.02.2014. u 13:53

Ovo izjavljuje ministar poduzetništva i obrta, dviju djelatnosti koje katastrofalna Milanovićeva vlada najuspješnije upropaštava

Vijesti na Prvom programu HTV-a jutros u deset sati vrlo su korektno prenijele riječi ministra poduzetništva i obrta Gordana Marasa (o gubitniku Račanu koji se vozio u jeftinom autu). Nekim čudnim slučajem nema ih u kasnijim vijestima u 11, 12 i 13 sati, emitiranim na Četvrtom programu, ali budimo bez brige, Maras je opširno slikan u Podnevnom dnevniku Prvog programa kako priča o Račanovu i Sanaderovu autu – snimljen u studiju Hrvatskog radija u tjednoj emisiji "A sada Vlada".

Svake srijede u toj se radijskoj emisiji razgovara s ministrima, ne zna se tko to i koliko sluša, pitanja su aktualna, pa se g. Maras osjetio ponukanim da upozori na još jedan način kako da se Vlada izvuče iz najnovije afere: prezrimo i bagatelizirajmo Račana koji se uzalud vozio u običnom velikom autu, "ali mu građani to nisu baš honorirali, nego su birali onog koji se vozio u automobilu od milijun i pol kuna i koji je kasnije napravio ono što je napravio". Budući da je kronično nepopularni g. Račan izgubio izbore 2003. godine od Sanadera, tu više ništa nije jasno, osim da g. Maras predviđa kako će njegov idol Milanović u sadašnjem jednako bijesnom autu dobiti sljedeće izbore.

Umjesto Marasove rečenice o Račanu za vijesti Četvrtog programa odabrano je pitanje na koje vrijedni ministar nije mogao odgovoriti, jer mu je "dokument stigao već pri kraju radnog vremena", što je zanimljivost sama po sebi, jer upućuje da je smjenski rad uveden i u našim ministarstvima – očito s istim uspjehom kao i u bolnicama.

>> Maras: Da sam ja sudjelovao u nabavi, ovoga ne bi bilo

Komentara 12

MO
mojazemlja
14:57 19.02.2014.

SDP-eovci unište za 1. mjesec što je HDZ-eovcima trebalo 1.godina

KR
KroničarHr
15:01 19.02.2014.

Konačno, malo razuma i - panike, iz redova kukuriku koalicije. Maras nema izbora, čovjek je cijeli život vezao za vlast i politiku, zadužio se, oženio se, ljudi kao prepoznaju kao važnu facu, što nije doživio od najranijega djetinjstva, a svjestan svojih sposobnosti, zna što ga čeka ako se strmoglavi stranka gdje bi mogla, zato vidi realnije od onih koji imaju izbora. Naravno da je Račan izgubio izbore, pri čemu za to nije presudilo vozi li se u limuzini ili jaše na magaretu, već politika koju je vodio i ono što je on simbolizirao. A to nije ni u jednome ni u drugome slučaju ništa - hrvatsko. Maras, kasno si se sjetio važnih stvari.

DU
Deleted user
15:09 19.02.2014.

racan se nije vozio u pasatu nego vw phaetonu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije