Naslovnica Vijesti Hrvatska

Maloljetnik i mladić koji je preglasno puštao glazbu napali policajce

Liječničkim pregledom utvrđeno je da su lakše ozlijeđeni 23-godišnjak i policijski službenik, a maloljetnik je pregled - odbio.
18. srpnja 2019. u 11:06 4 komentara 503 prikaza
Ilsutarcija/policija
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell

U međimurskom selu Pribislavcu napadnuti su policijski službenici koji su u to selo stigli nakon dojave građana o preglasnom puštanju glazbe.

Ilsutarcija/policija VRGORAC Policajac na plantaži marihuane pištoljem usmrtio psa

Policijski službenici Policijske postaje Čakovec i interventne jedinice u Ulici Miroslava Krleže zatekli su 23-godišnjaka koji je preglasno puštao glazbu preko zvučnika. - Na naredbu policijskih službenika da utiša glazbu fizički je nasrnuo na policijske službenike koji su nakon toga uporabili sredstva prisile.

Potom je do njih došao maloljetnik koji je fizički nasrnuo na policijske službenike, pa su i nad njim uporabili sredstva prisile. Obojica osumnjičenih su uhićeni i dovedeni u prostorije Policijske uprave - kaže u PU međimurskoj.

Haker Ukradeni podaci milijuna ljudi Bugarska uhitila osumnjičenog za hakerski napad

Alkotestiranjem je 23-godišnjaku izmjereno 0,84 promila alkohola u krvi, dok se maloljetnik odbio podvrgnuti alkotestiranju. Liječničkim pregledom utvrđeno je da su lakše ozlijeđeni 23-godišnjak i policijski službenik, a maloljetnik je pregled - odbio. 

Ilustracija
VAŽNO
Imate atmosferski bojler? Ovo su neke stvari na koje treba paziti kako biste izbjegli tragične posljedice

A1 izdvaja za Vas

  • rola:

    opet manjina

  • Shq_ctrI:

    "...koji je preglasno puštao glazbu preko zvučnika".... ovo je vrlo važan podatak, da znamo da li je preglasno puštao preko zvučnika ili preko slušalica...

  • zekozeko1:

    U koliko sati je pusto muziko?