Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRGORAC

Policajac na plantaži marihuane pištoljem usmrtio psa

Ilsutarcija/policija
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
17.07.2019.
u 18:06

Mladići koji su tamo zatečeni su kazneno prijavljeni zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Iz PU splitsko-dalmatinske javljaju kako je policija otkrila plantažu marihuane na području Vrgorca gdje su ispaljenim metkom iz službenog vatrenog oružja usmrtili psa koji je pripadao jednom od vlasnika.

Jučer navečer je policija zatekla 29-godišnjaka i 25-godišnjaka kada su zalijevali svoje biljke marihuane. Prema pisanju Slobodne Dalmacije, plantaža se prostirala na dvije parcele, jedna iznad druge. Dvadeset stabljika je naraslo do visine od 50 centimetara do jednog metra.

Tada je jednog od policajaca agresivno napao pas mješanac te ga pokušavao ugristi. Policajac je psa upucao više puta, nakon čega je uginuo. Kako piše Slobodna Dalmacija, policija je kazala kako nije bilo dugog načina da se otkloni opasnost, a mladići su kazneno prijavljeni zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Dumen
Dumen
20:56 17.07.2019.

Jedino pas dobio pravednu kaznu.

DO
domxerex
20:09 17.07.2019.

Nastradao jadni pas zbog svoje neupućenosti. Tužno!

ZA
zagi101
10:12 18.07.2019.

jadni pesek kam se petljal gdje mu nije mjesto, trebal je lovit mačke a ne čuvat dilere

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije