Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ETEL ZAVADLAV

Majka Filipa Zavadlava tražila dozvolu da ga posjeti, ali nije ju dobila

Filip Zavadlav
Foto: Milan Sabic/PIXSELL/Screenshot
12.02.2020.
u 10:33

Filip Zavadlav osumnjičen je za trostruko ubojstvo 11. siječnja u splitskom Varošu, prilikom čega je iz automatske puške ispalio 36 metaka ubivši Marina Bobana, Juricu Torlaka i Marina Ožića Paića.

Etel Zavadlav, majka Filipa Zavadlava, osumnjičenog za trostruko teško ubojstvo u splitskom Varošu, od suca istrage u Splitu tražila je dozvolu da posjeti svog sina koji se trenutačno nalazi na promatranju u zatvorskoj bolnici u Zagrebu.

Dozvolu nije dobila jer se prvo treba odlučiti o tome hoće li je ispitati kao svjedokinju u istrazi. Vjerojatno hoće, samo se još ne zna hoće li se ispitivanje provesti u sklopu državnoodvjetničke istrage tužitelja Žarka Štrpca ili će se, kao u slučaju Filipova oca i brata, organizirati dokazno ročište pred sucem istrage, javlja Dalmatinski portal.

Video: Tko je Filip Zavadlav

Od tog ročišta nije bilo neke veće pomoći jer su Filipov otac i brat odlučili iskoristiti blagodat i ne svjedočiti. Očekivan je to potez obrane jer sve što bi rekli išlo bi, sasvim sigurno, u prilog optužbe koja Zavadlava tereti za bezobzirnu osvetu prema osobama iz narkomanskog miljea koje su terorizirale njega i obitelj. 

Inače, Filip Zavadlav osumnjičen je za trostruko ubojstvo 11. siječnja u splitskom Varošu prilikom čega je iz automatske puške ispalio 36 metaka ubivši Marina Bobana, Juricu Torlaka i Marina Ožića Paića.

Video: Trostruko ubojstvo u Splitu

Ključne riječi

Komentara 4

KO
Kokoiduhovi
13:32 12.02.2020.

Točno, ona samo i traži pozornost. Upravo njoj zahvaljujući, taj mladić je tu gdje je. Ona je bivša, a ne znam je li i sadašnja narkomanka. Svakako ni uzor ni pomoć i podrška svojoj djeci kada im je to trebalo.

TM
trade_mark
11:46 12.02.2020.

e gospođo, niste vi general kruljac, joža đakić ili stevo culej., njihova djeca mogu šta hoće pa uopće ni ne idu u zatvor...

DH
dalibor.hren
14:35 12.02.2020.

Je li sinku janku nosila travu ili bombone?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije