Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Majka Filipa Zavadlava tražila dozvolu da ga posjeti, ali nije ju dobila

Filip Zavadlav osumnjičen je za trostruko ubojstvo 11. siječnja u splitskom Varošu, prilikom čega je iz automatske puške ispalio 36 metaka ubivši Marina Bobana, Juricu Torlaka i Marina Ožića Paića.
12. veljače 2020. u 10:33 4 komentara 1106 prikaza
Filip Zavadlav
Foto: Milan Sabic/PIXSELL/Screenshot

Etel Zavadlav, majka Filipa Zavadlava, osumnjičenog za trostruko teško ubojstvo u splitskom Varošu, od suca istrage u Splitu tražila je dozvolu da posjeti svog sina koji se trenutačno nalazi na promatranju u zatvorskoj bolnici u Zagrebu.

Filip Zavadlav TROSTRUKO UBOJSTVO Splitski sud produljio pritvor Filipu Zavadlavu, vraćaju ga u Zagreb

Dozvolu nije dobila jer se prvo treba odlučiti o tome hoće li je ispitati kao svjedokinju u istrazi. Vjerojatno hoće, samo se još ne zna hoće li se ispitivanje provesti u sklopu državnoodvjetničke istrage tužitelja Žarka Štrpca ili će se, kao u slučaju Filipova oca i brata, organizirati dokazno ročište pred sucem istrage, javlja Dalmatinski portal.

Video: Tko je Filip Zavadlav

Od tog ročišta nije bilo neke veće pomoći jer su Filipov otac i brat odlučili iskoristiti blagodat i ne svjedočiti. Očekivan je to potez obrane jer sve što bi rekli išlo bi, sasvim sigurno, u prilog optužbe koja Zavadlava tereti za bezobzirnu osvetu prema osobama iz narkomanskog miljea koje su terorizirale njega i obitelj. 

Filip Zavadlav TOKSIKOLOŠKO VJEŠTAČENJE Gotov nalaz Filipa Zavadlava: U vrijeme krvavog pohoda bio je drogiran

Inače, Filip Zavadlav osumnjičen je za trostruko ubojstvo 11. siječnja u splitskom Varošu prilikom čega je iz automatske puške ispalio 36 metaka ubivši Marina Bobana, Juricu Torlaka i Marina Ožića Paića.

Video: Trostruko ubojstvo u Splitu

VIDEO
Zadrani veslali i snimali se dronom, ostali u šoku kada su vidjeli što je ispod njih
Ranoranilac ili noćna ptica?
Noćna sova - Kako večernji tip ljudi preživljava u jutarnjem svijetu?
  • Kokoiduhovi:

    Točno, ona samo i traži pozornost. Upravo njoj zahvaljujući, taj mladić je tu gdje je. Ona je bivša, a ne znam je li i sadašnja narkomanka. Svakako ni uzor ni pomoć i podrška svojoj djeci kada im je to trebalo.

  • trade_mark:

    e gospođo, niste vi general kruljac, joža đakić ili stevo culej., njihova djeca mogu šta hoće pa uopće ni ne idu u zatvor...

  • dalibor.hren:

    Je li sinku janku nosila travu ili bombone?