Naslovnica Vijesti Hrvatska

Majci godinu dana uvjetno zbog zanemarivanja djece

Kćer je često fizički kažnjavala i tjerala ju da po trgovinama i ugostiteljskim objektima traži prazne boce.
11. lipnja 2019. u 09:19 0 komentara 337 prikaza
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Domaćica J.M., majka četvero malodobne djece iz okolice Varaždina, osuđena je na godinu dana zatvora, uvjetno na dvije godine, zbog kaznenog djela protiv braka, obitelji i djece te prijetnje.

EFIKASNO Muku mučite sa spremanjem djece za vrtić? Ovaj jednostavan trik mogao bi vam pomoći!

Kako piše u presudi Općinskog suda u Varaždinu, od 29. lipnja 2010. do polovice lipnja 2016., zanemarivala je kćer rođenu 2006. i sina rođenog 2005., ostavljajući ih u više navrata same u kući, u školu su dolazili prljavi, a kćer je imala i uši u kosi. Emocionalno ih je zlostavljala i lagala im da im je otac poginuo, a potom da je živ, ali da ga nije briga za njih.

Kćer je često fizički kažnjavala i tjerala ju da po trgovinama i ugostiteljskim objektima traži prazne boce. Nazvala je 2016. tada desetogodišnju kćer koja je otišla živjeti s ocem i zaprijetila joj da će doći po nju i "prodati za 50.000 kuna ili 10.000 eura", a oca i njegovu suprugu zaklati.

A1
PROMO
Pogledajte kako je karlovački slatkovodni akvarij postao primjer uspješnog poslovanja

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.