Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
URNEBESNO

'Luka, more, banane i kokain': Pogledajte školsku zadaću iz Ploča koja je nasmijala Hrvatsku

Facebook/Ploče online
18.02.2022.
u 15:05

U petak se društvenim mrežama proširila objava stranice Ploče online, a na kojoj je fotografija školske zadaće jednog osnovnoškolca iz Ploča.

Zadatak je glasio: "Napiši četiri riječi kojima ćeš opisati mjesto u kojemu živiš".

Smiješan je detalj u kojem je učenik/ica iz Ploča napisala sljedeće riječi: luka, more, banane i kokain.

Nije poznato o kojoj je školi riječ i o kojem se uzrastu osnovne škole radi, no nesumnjivo je da je dijete upućeno u aktualna događanja oko svog grada.

Naime, posljednjih mjeseci u luci Ploče rabiven je niz krijumčarskih lanaca prilikom čega su zaplijenjene velike količine kokaina. Jedna od najpozantijih dogodila se prošlog ljeta u jednoj trgovini kada je prodavačica među bananama pronašla čak kilogram čistog kokaina.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Mistborn
Mistborn
18:21 18.02.2022.

Bolje nego Kardeljevo, bez crkve, šporko, bez turizma

FM
fmica
16:04 18.02.2022.

čista petica....

TM
trade_mark
16:08 18.02.2022.

to je nasmijalo hrvatsku? onda smo fakat potonuli ako nam je smiješno da dijete svoje mjesto poistovjećuje s kokainom. strašno!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije