Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOV

Lovac Ivan Hajoš odstrijelio trofejnog jelena 'dvadesetšesterca'

hajos
Dragutin Šantoši - Večernji list
04.09.2012.
u 14:39

Vrijednost ovog trofeja na tržištu kreće se od 20.000 do 30.000 eura, tvrdi Miroslav Buneta, predsjednik Županijskog lovačkog saveza

VIROVITICA – Predsjednik Lovačke udruge 'Fazan' Špišić Bukovica, lovac Ivan Hajoš u petak je oko 5.35 sati u šumskom predjelu Bušetinski put odstrijelio kapitalni primjerak običnog jelena "dvadesetšesterca". Riječ je o najtrofejnijem jelenu koji je u posljednjih dvadesetak godina odstrijeljen na području Virovitičko-podravske županije. – U našim je lovištima najviše jelenske i crne divljači, što je rezultat stalne brige više od 1450 lovaca. I do sada je bilo vrijednih trofeja, ali ne kao ovaj – kaže Miroslav Buneta, predsjednik Županijskog lovačkog saveza potvrđujući da je vjerojatno riječ o jelenu od 260 točaka, trofeju koji na tržištu stoji između 20.000 i 30.000 eura. Konačnu ocjenu ubrzo će dati stručna komisija Lovačkog saveza Hrvatske. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar messerschmidt
messerschmidt
15:03 04.09.2012.

Dajte mi recite, a kome bi to on mogao prodati te rogove?

Avatar madcap
madcap
18:03 04.09.2012.

Bolesno. Za povratit!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije