Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav života

Ljubavnica Billa Clintona tvrdi: Hillary je bila s više žena od Billa

clinton
Press Association/PIXSELL
21.09.2013.
u 14:39

On je bio ljubav mog života i ja sam bila ljubav njegovog života, a preko tih stvari se ne prelazi - rekla je Flowers.

Gennifer Flowers (63) je zahvaljujući 12 godina dugoj aferi s Billom Clintonom postala jedna od najpoznatijih američkih ljubavnica. Dva desetljeća nakon razdvajanja ona želi sjesti i porazgovarati s bivšim američkim predsjednikom. U intervjuu za MailOnline rekla je kako duboko žali jer je prije osam godina odbila Billov poziv da razgovaraju, a vjeruje da bi ostali par do danas da nije bilo rođenja Clintonove kćeri, prenose 24sata.

- Imamo neka neriješena pitanja i bilo bi lijepo sjesti i razgovarati o njima. On je bio ljubav mog života i ja sam bila ljubav njegovog života, a preko tih stvari se ne prelazi - rekla je Flowers.

Gennifer je u intervjuu rekla i da joj je Bill rekao kako je svjestan da je Hillary biseksualka i da ga nije briga. Rekao joj je da je Hillary u životu imala više žena od njega, prenose 24sata.

 Ipak, unatoč njihovim ulogama ljubavnice i supruge, Gennifer je dala podršku Hillary kada se kandidirala za predsjednicu Sjedinjenih Američkih Država.

>>Clinton objavljuje povjerljive dokumente o ratu u BiH

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije