Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kosor: SDP okreće pilu naopako i prebacuje problem na tuđa leđa

kosor
Arhiva VL
27.01.2010.
u 13:57

Ovo što je napravio SDP pokušaj je onoga što se u žargonu zove okretanje pile naopako, a to je kad pokušavaš svoj problem prebaciti na tuđa leđa, rekla je Jadranka Kosor.

Premijerka Jadranka Kosor prokomentirala je zahtjev SDP-a i Igora Dragovana glavnome državnom odvjetniku da ispita kako je došla do stana.

 - Podržavam gospodina Dragovana. Zanimljivo je da je to novi oblik konferencije za novinare. Kao što vidite, izlazim pred vas svaki dan i nemam problema s odgovorima na pitanja kao SDP. Nemam ništa protiv toga da se sve ispita i da DORH i odgovori na sva pitanja - rekla je Kosor.

- Ovo što je napravio SDP pokušaj je onoga što se u žargonu zove okretanje pile naopako, a to je kad pokušavaš svoj problem prebaciti na tuđa leđa. No, čini se da polako dobivamo konture zašto SDP ne želi podržati Mladena Bajića. Očito je da Vlada sa mnom na čelu pokazuje da apsolutno nema nedodirljivih zbog pripadnosti nekim političkim grupacijama - dodala je premijerka.

- Vladin je stav da se protiv korupcije i kriminala treba boriti bez obzira na to je li netko član SDP-a ili HDZ-a. Ne znam jesu li u SDP-u mislili da se to treba odnositi samo na jednu grupaciju stranka, a na drugu ne. I u slučaju gospodina Mršića i drugih svatko je nevin dok se ne dokaže suprotno.Tako je i tako mora biti što se Vlade i HDZ-a tiče - zaključila je Kosor.

SDP: Ispitajte kako je Kosor stekla stan na Ravnicama

Za razliku od HDZ-a, u SDP-u nema nedodirljivih te zato tražimo brzu istragu da činjenice izađu na vidjelo - iznio je Igor Dragovan stajalište kluba zastupnika SDP-a komentirajući najnoviju prijavu protiv SDP-ova gradonačelnika Koprivnice Zvonimira Mršića.

Potom je oštro prozvao premijerku Kosor istaknuvši kako o njenim stavovima o korupciji najbolje govore činjenice da su joj članovi upravnih odbora u Remetincu, a ministri pod istragama. Pozvao je i da se još jednom ispita način na koji je Kosor stekla stan na Ravnicama.

Ključne riječi

Komentara 227

OB
-obrisani-
17:01 27.01.2010.

prcitaj.. prcitaj.. prcitaj-- ..ofco...moram da ti crtam...ha ha ha ha ....gadis mi se,,,!!!

OB
-obrisani-
21:44 27.01.2010.

u koliko sati...???

DO
doklerbo
15:33 27.01.2010.

salvador, Kakvo iskustvo pijanog i propalog novinara! Zaista je prava steta biti toliko pametan na BURZI RADA!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije