Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozvat će ga u Hrvatsku

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u svibnju kod pape

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Davor Javorović/Pixsell
23.03.2015.
u 08:45

Prošloga se tjedna susrela s nadbiskupom zagrebačkim, kardinalom Josipom Bozanićem, i zaključili su da bi bilo lijepo kada bi papa kardinala Stepinca proglasio svetim u Hrvatskoj

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović najvjerojatnije će u svibnju posjetiti papu Franju, a tada bi ga trebala pozvati u Hrvatsku, doznali smo na rubovima jučerašnjeg ređenja krčkog biskupa Ivice Petenjaka.

Prošloga se tjedna susrela s nadbiskupom zagrebačkim, kardinalom Josipom Bozanićem, i zaključili su da bi bilo lijepo kada bi papa kardinala Stepinca proglasio svetim u Hrvatskoj.

>> Biskup vjernicima: Imate moj mobitel, mail... I dođite mi kad posjetite Krk!

>> Papa će Stepinca 
proglasiti svetim 
u Hrvatskoj?

Komentara 33

PO
povijest195
09:39 23.03.2015.

Predsjednice, nisam vjerovao u vasu odlucnost, ali hvala Vam što blagoslivljate našu Lijepu nakon desetaka godina bezboštva!

Avatar jurko_zg
jurko_zg
09:32 23.03.2015.

Bravo predsjednice, Hrvatska se napokon vraca vrijednostima na kojima je stvorena...jako sam sretan zbog toga.

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
09:39 23.03.2015.

Pohvalno... Dobri odnosi sa Vatikanom uvijek moraju biti prioritet... Da je Josipović dobio mandat on bi i to u potpunosti narušio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije