Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u večernjem

Koga su sve SDP-ovci zaposlili u Hrvatskoj lutriji

Naslovnica 30.10
Foto: VL
1/2
30.10.2014.
u 00:01

Uprava: U Lutriji nema rodbinskih ili interesnih veza, a članovi SDP-a samo su tri člana uprave

Hrvatska lutrija donijela je mnogo sreće SDP-ovcima, njihovim prijateljima i rodbini koji su se, otkako je Kukuriku koalicija osvojila vlast, zaposlili u toj državnoj tvrtki kojoj je osnovna djelatnost priređivanje igara na sreću. Priča o političko-prijateljsko-rodbinskim uhljebljenjima u Hrvatskoj lutriji slična je priči o državnoj tvrtki Apis u kojoj su se zaposlili mnogi SDP-ovci, njihovi prijatelji i rođaci.

Sva su tri člana uprave Lutrije SDP-ovci. Danijel Ferić čelnik je pulskog ogranka te stranke, SDP-ovac je i član uprave Dražen Kovač, koji je prvo bio postavljen u upravu državnog Plinacra, ali je ubrzo smijenjen jer nije zadovoljio pa je završio u Lutriji, a treći član uprave HL-a nedavno je postao Oleg Valjalo nakon što nije ponovno izabran za SDP-ova zastupnika u Europskom parlamentu.

Valjalo pak nije jedini socijaldemokrat koji je nakon gubitka političke funkcije zbrinut u Lutriji.

Koga su sve SDP-ovci zaposlili kao šefove u Lutriji čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od četvrtka

>>Svi žicaju posao! Iz SDP-a imam par poziva mjesečno

Foto: VLm

Komentara 65

ZL
zlatna9898
21:56 29.10.2014.

prejadno više stvarno što rade ovi SDP-ovci!

Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
22:20 29.10.2014.

Zar je netko očekivao da će se Jugosloveni ponašati drugačije?!

DU
Deleted user
22:20 29.10.2014.

Ma dajte, molim vas... Siromaček smijenjen u jednoj državnoj firmi postavljen za člana uprave u drugoj... to nije moguće! PARTIJA!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije