Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Putin neće dopustiti obojenu revoluciju

Kazahstan građanima: Puč je propao, stanje je mirno, a evo vam i internet

11.01.2022.
u 12:03

Posljednjih se dana situacija u Kazahstanu smirila, vlada je ponovno omogućila korištenje interneta, a sve više analitičara smatra da su različite frakcije unutar vlade iskoristile nemire za učvršćivanje svojih pozicija, pa i obračun s drugima

Ključne riječi

Komentara 12

MH
Max.hr
12:34 11.01.2022.

Život jest neotuđivo pravo svakog čovjeka i dužan ga je po svaku cijenu braniti od ljudi s iglama.

TA
tabula
12:35 11.01.2022.

Neki dan je US sekretar Blinken bio strašno nesretan i beskrajno zabrinut za budućnost Kazahstana izjavivši da tamo gdje Rusi dođu nikad ne odlaze???!!! Eto Rusi odlaze nakon nekoliko dana, a ubjeđen sam, da su tu bili Ameri, odmah bi sagradili i vojnu bazu i nikada nebi napustili tu zemlju. Dokaz je preko 5.000 njihovih baza po svijetu. A neke zemlje su bukvalno pod njihovom okupacijom od kraja 2. Svjetskog rata. Čudne su američke istine.

JO
JosefKa
13:14 11.01.2022.

Gdje su vjesti o Vujcicu i sukobu interesa u HNB?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?