Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHVALILI SE BROJKAMA

Karlovačka policija provela pojačan nadzor: U jednom danu 110 prekršaja, a bilo je i oružja

policija
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
09.06.2020.
u 19:32

Ujedno, prilikom nadzora policija je na izvanredni tehnički pregled uputila 13 vozila. Kod 12 vozila utvrđena je tehnička neispravnost od čega su kod 10 vozila utvrđeni veći tehnički nedostaci, a kod dva vozila opasni tehnički nedostaci.

Na autocesti A-1 na odmorištu Dobra, u smjeru sjevera, policijski službenici Policijske uprave karlovačke u suradnji s vojnom policijom, Autocestama Rijeka – Zagreb, Hrvatskim cestama, Centrom za vozila Hrvatske i drugim inspekcijskim službama proveli su u ponedjeljak, 8. lipnja, pojačani nadzor u prometu.

- Nadzor je proveden s ciljem podizanja opće razine sigurnosti, prevencije i sprečavanja činjenja prekršaja i kaznenih djela te pronalaska osoba, roba i predmeta koje se dovode u vezu s izvršenjem prekršaja i kaznenih djela - kazali su iz PU karlovačke.

Tijekom provođenja preventivno-represivne akcije iz nadležnosti rada policije utvrđeno je 119 prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, šest prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, jedan prekršaj iz Zakona o osobnoj iskaznici i jedan prekršaj iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana dok je iz nadležnosti ostalih inspekcijskih službi utvrđeno 10 različitih prekršaja.

Ujedno, prilikom nadzora policija je na izvanredni tehnički pregled uputila 13 vozila. Kod 12 vozila utvrđena je tehnička neispravnost od čega su kod 10 vozila utvrđeni veći tehnički nedostaci, a kod dva vozila opasni tehnički nedostaci.

Komentara 1

DU
Deleted user
21:27 09.06.2020.

Dobro je da policija kontrolira ali šta ima tu vojna policija kontrolirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije