Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žustro po Vladi

Karamarko: Ne mogu oni popraviti ugled Hrvatske, srozali su ga

Tomislav Karamarko
Ivo Čagalj/PIXSELL
24.05.2013.
u 21:05

- To je dramatiziranje sada uoči izbora kako bi se naglasila velika uloga ove Vlade koja će kao popraviti ugled ove države - rekao je Karamarko

Predsjednik HDZ-a je u Dubrovniku žestoko napao aktualnu vlast te im je poručio da oni ne mogu popraviti ugled države.

Kazao je kako aktualna vlast ne može popraviti ugled države, jer su ga "gospodarski srozali na niske grane". Karamarko odbacuje ocjene iz svijeta da je Hrvatska korumpirana država. - Ma nije... Hrvatska je imala veliku borbu protiv korupcije i to uglavnom uspješnu. Kao i u svakoj drugoj državi tako i u Hrvatskoj postoji korupcija. Ne vidim razloga da se akcentira Hrvatska kao posebno korumpirana država - rekao je Karamarko i dodao kako treba pogledati i neke druge članice EU te vidjeti da i u njima ima korupcije.

Smatra kako je Milanovićeva izjava o narušavanju ugleda Hrvatske "pretjerivanje". - To je dramatiziranje sada uoči izbora kako bi se naglasila velika uloga ove Vlade koja će kao popraviti ugled ove države - rekao je Karamarko i dodao kako "oni ne mogu popraviti ugled države".

>>Karamarko: Postupio je dobro, al' to je jedino dobro od Milanovića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije