Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera 'Konzultantica'

Karamarko: Jedva čekam da Povjerenstvo za sukob interesa obavi svoj posao

Bleiburg
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/9
14.05.2016.
u 22:37

Šef HDZ-a nije želio govoriti o problemima koje vladajuća koalicija ima u Saboru, kao ni drugi HDZ-ovci

Prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko prvi se put pojavio u javnosti od izbijanja afere “Konzultantica” u koju je umiješana njegova supruga Ana. Karamarko je došao neposredno prije početka mise i do završetka komemoracije nije davao izjave. Izgledao je prilično zabrinuto i nekako neraspoloženo. Nakon završetka komemoracije ipak se referirao i na političku situaciju u kojoj se našao.

– Jedva čekam da Povjerenstvo za sukob interesa obavi svoj posao. Apsolutno imam pravo na svoj stav o Ini, Molu i svim procesima. To je sve što mogu reći o tome jer čekam da Povjerenstvo obavi svoj posao – rekao je Karamarko. Nije želio govoriti o problemima koje vladajuća koalicija ima u Saboru.

Ni drugi HDZ-ovci nisu željeli komentirati stanje u stranci i Saboru. Tek su u neformalnim razgovorima tvrdili da kvorum nema veze s napetim odnosima između Tomislava Karamarka i Milijana Brkića, nego da je isključivo riječ o neodgovornim pojedincima koji nisu došli na glasanje. U Bleiburgu je bio i glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić, ali ga nismo vidjeli da komunicira sa svojim šefom Tomislavom Karamarkom. Na komemoraciji su bili i veterani HDZ-a Vladimir Šeks, Branimir Glavaš i Vice Vukojević.

>>Odluči li Povjerenstvo za sukob interesa da je Karamarko odgovoran, mi u SDP očekujemo da odstupi

Komentara 46

Avatar mrljobrljo
mrljobrljo
22:47 14.05.2016.

adz treba zabraniti ustavom

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
22:55 14.05.2016.

Imas pravo na misljenje, ali nemas pravo na poklanjanje Ine madjarima. Nemas pravo ni na mito, makar ga ti zvao zenin bussines.

HR
Hrabraja
23:06 14.05.2016.

Prstici u pekmezu su otkriveni i kraj price

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije