Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U svoje i u ime HDZ-a

Karamarko čestitao Božić vjernicima koji slave prema julijanskom kalendaru

Tomislav Karamarko
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
06.01.2014.
u 14:56

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Tomislav Karamarko, u ime stranke i svoje osobno ime, čestitao je svim vjernicima koji Božić slave prema julijanskom kalendaru.

- Želim vam sretan i blagoslovljen Božić. Neka božićno ozračje mira, zajedništva, ljubavi i nade obasja vas, vaše obitelji, vaše domove i cijelu našu zajedničku domovinu Hrvatsku. Neka vam Nova 2014. godina donese puno zdravlja, sreće, ljubavi i osobnog uspjeha - poručio je Karamarko.

>>Pupovac: Riječka proslava potvrda međusobnog uvažavanja

Komentara 18

DI
Dupin iz Kupe kod Siska
15:45 06.01.2014.

Može Karamarko, ali ne zaboravi stisnuti vladu zbog katastrofalnog stanja u medijima, zbog brisanja gradova na automobilskim tablicama, zbog guranja teme Đureković, zbog lažne objave da 30% birača nije zainteresirano za izlazak na birališta...

PI
pišetegluposti
15:14 06.01.2014.

pošteno, još ako je iskreno, tim bolje

NV
novo vriijeme
15:05 06.01.2014.

Valjda čestita u ime stranke kojoj je na čelu. Nigdje ne vidim da čestita u svoje ime niti bi privatna čestitka bila vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije