Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kako smo došli u situaciju u kojoj nada za mir znači uništenje Ukrajine?

23.09.2022. u 21:54

Rukavice su skinute, više nema fingiranja “specijalne vojne operacije”. Najopasnije je što službena Moskva sada agresiju na Ukrajinu tumači kao obrambeni rat, a napad na Donbas kao napad na svoj teritorij

Ključne riječi

Komentara 5

LE
LeonardoGoldman
23:08 23.09.2022.

Cini mi se da ljudi polako pocinju shvacati da ih netko stalno vuce za nos, najprije s pandemijom, a sada s ratom koji agresivci s obje strane ne zele zaustaviti. Bizarno, no imam osjecaj da je ljudima na vrh glave tih perverznih igrica pa su polako skloniji brzom skalpu nego sada vec visegodisnjem mrcvarenju

MI
Midea
23:16 23.09.2022.

Onome koji do sada nije shvatio da okultna oligarhija zapada, koristi Ukrajinu da destabilizira najveću svjetsku silu, onda ne znam koliko još treba vremena. Duhovnost, tradicija i obitelj, sve ono što je dijametralno suprotno "zapadnim vrijednostima" dakle kulture smrti i samouništenja, a potaknute militantnim liberalizmom predvođene njihovom perjanicom - rodnom ideologijom, dakle te tri stvari su temelj Rusije koju je na noge postavio Putin nakon što je desetljećima klečala pred zapadom i njihovim interesima. Sve ovo govorim potpuno trijezno i hladne glave, nepristrano i objektivno. Koliko je Putin okultnoj oligarhiji nedodirljiv govori najveći antidržavni propagandni stroj u povijesti. No, ono što je svijet pušio kod Libije, Afganistana, Iraka, više ne puši kod Rusije. Licemjeri koji odobravaju operaciju "Iračka sloboda" 🤦🏻‍♂️ gdje okultna oligarhija interesno razorila stranu zemlju pod mantrom pronalaska oružja za "masovno uništenje" kojeg naravno nije bilo, isti danas osporavaju - Specijalnu operaciju u jednoj od najkorumpiranijih zemalja na svijetu, zemlji u kojoj su cvjetali biolaboratoriji za ratne svrhe, nad kojima je nota bene, imala jurisdikciju samo i jedino treća strana, a radnici imali diplomatski status, dakle nije ih se moglo provjeravati, a sve to uz dvorište Rusije. Sve jasno zar ne? Zemlji koja se otrgla sa lanca nacizma, pod pokroviteljstvom cijelog zapada koji kliče tkzv., - slava Ukrajini, dok se čisti -Za dom spremni- licemjerno zabranjuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije