Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon prosvjeda...

Josipović: Preispitati odgovornost glasnogovornika Pavića

josipović, kuštrak (1)
Jurica Galoić/PIXSELL
Autori: AM, pmž/VLM
28.02.2011.
u 19:05

Predsjednik Ivo Josipović za Media servis rekao je da bi Vlada trebala preispitati odgovornost Mladena Pavića zbog davanja izjava bez dokaza

Vlada se ne ograđuje od izjave da iza krvavog sukoba u Zagrebu stoje neke oporbene stranke. Dapače, glasnogovornik Mladen Pavić tvrdi da za takav stav stalno dobivaju dokaze. A jedan je od “snažnih” dokaza je otvoreni poziv na prosvjede putem Facebooka ravnateljice knjižnice u Komiži Luce Bogdanović, koja je na lokalnim izborima bila promatrač koalicije SDP/HNS. U HDZ-u optužuju SDP da je davao huliganima 250 kuna, a dokaz su im glasine iz bolnica u kojima su ozlijeđeni nasilnici navodno komentirali: "Što je nama ovo trebalo za 250 kuna". Šef HNS-a Radimir Čačić najavio je tužbe protiv Vlade ako se ne ogradi od optužbi ili jasno ne kaže koje oporbene stranke stoje iza nereda.

– Neka tuže. Imamo dokaze i stojimo iza svega rečenoga – kaže Pavić. Isto kaže i ministar Darko Milinović koji na tvrdnje policije da nema dokaza kako stranke stoje iza nereda poručuje: "Danas možda nema dokaza, ali sutra će ih možda biti".

U SDP-u razmišljaju da se o optužbama raspravlja u Saboru i na Odboru za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost.

– Izjava da smo financirali nasilnike je poput one da je T. Purda znao da je na tjeralici. To što rade neodgovorno je i opasno i najbolje govori u kakvom je kaosu Vlada – kaže tajnik SDP-a Igor Dragovan.

Predsjednik Ivo Josipović za Media servis rekao je da bi Vlada trebala preispitati odgovornost Mladena Pavića zbog davanja izjava bez dokaza.

Komentara 254

DE
detour
21:57 28.02.2011.

vec sama cinjenica da je pavic prihvatio biti glasnogovornik hdz-ove vlade pokazuje da covjek nema morala. pavic je svjesno lagao i pokusao obmanuti javnost laznim tvrdnjama kakvima se hdz i inace sluzi.

Avatar guten_tag
guten_tag
22:29 28.02.2011.

uhapsite sve one koji idu u crkvu .

OB
-obrisani-
17:26 01.03.2011.

Ist otac jugoslaven

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije