Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagorska stranka

'Josipović je iznio netočnu informaciju. Zagorska stranka podržava Grabar Kitarović'

Ivo Josipović u Varaždinu
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
19.12.2014.
u 14:45

- Žalosno je da aktualni Predsjednik Republike Hrvatske, gospodin Ivo Josipović, a ujedno i predsjednički kandidat, ne zna koje ga političke stranke podržavaju u kampanji- navode u priopćenju.

Zagorska stranka priopćenjem kojeg potpisuje njezin predsjednik Miljenko Jerneić reagirala je na informaciju koju je predsjednički kandidat Ivo Josipović iznio u emisiji ''Predsjednički kandidati'' koja je na HTV 4 emitirana jučer.

- Predsjednički kandidat gospodin Ivo Josipović iznio je netočnu informaciju kod nabrajanja političkih stranaka koje ga podržavaju kao kandidata za predsjednika Republike Hrvatske. Na upit voditelja emisije:"Koje ga političke stranke podržavaju'', predsjednički kandidat gospodin Ivo Josipović između ostalih političkih stranaka spomenuo je i Zagorsku stranku. Budući da Zagorska stranka podržava predsjedničku kandidatkinju gospođu Kolindu Grabar Kitarović, obavještavamo svekoliku javnost i medije o netočnosti izjave od strane predsjedničkog kandidata gospodina Ive Josipovića. Žalosno je da aktualni Predsjednik Republike Hrvatske, gospodin Ivo Josipović, a ujedno i predsjednički kandidat, ne zna koje ga političke stranke podržavaju u kampanji. Očito je, da je gospodin Ivo Josipović kandidat SDP-a u velikoj panici, da je spreman obmanjivati i krivo informirati javnost i medije Republike Hrvatske- navodi Zagorska stranka u priopćenju.

>> Zagorska stranka i Zeleni podržali Tušeka za župana

Komentara 21

DD
ddh
15:14 19.12.2014.

Ne da on nezna tko ga podrzava, nego on radi ono sto je radio zadnjih pet godina. Laze i maze, spletkari i podmece. Zamislio si je, da je novi Tito, pa se tako i izjasnjava. Nema normalnog ophodjenja sa komunistom i spletkarosom. Nazalost to je tako.

DO
domazl
15:33 19.12.2014.

Njemu su se brzine zmešale. Pa, predsjednik Zagorske stranke nije Šešelj.

DU
Deleted user
16:31 19.12.2014.

Probajte se vi voziti samo sat vremena po kružnom toku, i Vama "bu" se sve "zvuzlalo".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije