Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILA KOD LJUBAVNIKA

Pronađena odbjegla Ljubica, mnogi je prozivaju: Kako je sina mogla ostaviti?

Foto: Facebook
02.01.2020.
u 19:24

Zadnji put je viđena na području Brestovsko - Kiseljak i od tada joj se gubi svaki trag.

Ljubica Antunović (28) koja je nestala je 29. prosinca 2019. na području Kiseljaka pronađena je živa i zdrava. Prema prvim informacijama, djevojka je doista otišla kod svoga ljubavnika. 

- Sve je u redu. Riječ je o ljubavnim problemima - rekli su iz policije za Klix.ba. Ubrzo su se ispod objave njezine majke na Facebooku pojavili razni negativni komentari zato što je njezina sestra za Dnevni avaz kazala kako je Ljubica majka.

- Kako je sina mogla ostaviti? Još vi, majko, pišete, nije, ja dobro znam svoje dijete! Nek' je bude stid! - osuđuje jedna od komentatorica.

Majka je ranije na svome Facebooku napisala: 'Kćerka mi je nestala u nedjelju, 29. prosinca, oko 17 sati. Zadnji put je viđena na području Brestovsko - Kiseljak i od tada joj se gubi svaki trag. Molim vas da dijelite objavu u nadi da će se javiti netko da je negdje viđena'

O nestanku se još ranije oglasio se i njezin suprug koji je tvrdio da je otišla živjeti s drugim muškarcem. Policiji je rekao da je primijetio kako mu se supruga dopisuje s jednim muškarcem s područja Hadžića te vjeruje kako ga je zbog njega napustila. Pokazalo se da je bio u pravu.

Dva dana poslije, na Staru godinu, policiji je nestanak iz Njemačke telefonski prijavio i njen otac. 

Također, sestra 29-godišnjakinje objavila je na društvenim medijima apel za pomoć u potrazi.

- Jedna molba! Sestra mi je nestala u nedjelju, 29. prosinca, oko 17 sati. Zadnji put viđena je na području Brestovsko - Kiseljak i od tada joj se gubi svaki trag. Molim vas da dijelite objavu u nadi da će se javiti netko da je negdje viđena. Ljubica Antunović, 1991. godište, 165 cm. Hvala vam - stoji u objavi, prenosi Avaz. 

Ključne riječi

Komentara 41

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
19:50 02.01.2020.

Znači da sljedeći put i sina povede sa sobom na party, koliko vidim jedino joj to selo zamjera sve drugo tolerira.

NE
nepenthe
19:54 02.01.2020.

Majka nosi znakovito prezime, Sekara, ako je to "nestaloj" djevojačko prezime onda joj samo ime govori gdje je: Ljubica Sekara :)

AN
AnteizmalogZGa
19:14 02.01.2020.

Nestala DJEVOJKA????? Udata ,,,,Ima muža?!!!!...kako onda djevojka? Gospodo novinari...ponovo u osnovnu školu!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije