Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIČNOST JE NEVJEROJATNA

Je li Fidel Castro pravi otac Justina Trudeaua?

Justin/Fidel
Foto: Reuters/PIXSELL
01.12.2016.
u 07:30

Iako sve zvuči poprilično nevjerojatno, mnogi tvrde da bi preminuli vođa Kubanske revolucije doista mogao biti otac kanadskog premijera

Nakon duboko emotivne izjave koju je u povodu smrti Fidela Castra izrekao kanadski premijer Justin Trudeau, na Twitteru se pojavio niz fotografija na kojima se vidi koliko on sliči pokojnom kubanskom lideru.

Sve je otišlo tako daleko da su se pojavile i tvrdnje da je Fidel Castro pravi Justinov otac. Uz fotografije Castra i mladog Trudeaua objavljene su i fotografije Pierrea Trudeaua, bivšeg kanadskog premijera, na kojima se vidi da mu Justin nije nimalo nalik.

Navodi se i to da su i Margaret i Pierre Trudeau bili nižeg rasta, a Justin je visok, tek koji centimetar niži od Fidela Castra. Spominje se i posjet Pierrea, tada kanadskog premijera, i njegove supruge Kubi kada je Castro bio više zainteresiran za njihova sina Justina nego za svoje visoke goste, ali i Margaretine izjave kako je Castro topao, šarmantan i romantičan čovjek s kojim je beskrajno uživala.

I sam Pierre Trudeau nazivao ga je bliskim prijateljem kojega je ugostio u Kanadi 1959. godine.

>> Omiljeni Justin Trudeau ismijan zbog svoje reakcije na smrt Fidela Castra

Komentara 8

TI
tifani
09:17 01.12.2016.

onda je Justin Trudeau Srbin, jer je nedavno otkriveno kako je Castro Srbin!

DU
Deleted user
08:13 01.12.2016.

Možda je gospođa dok je bila na Kubi pojela Dinju ubranu sa iste plantaže???

DU
Deleted user
08:15 01.12.2016.

Eto razloga zašto se nije volio sa JBtitom ipak je Fidel volio žene a drug tito one mlađe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije