Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Jadranka Kosor proglašena osobom godine zapadnog Balkana

Njezino energično i znalačko vođenje i Vlade i HDZ-a golemi je čimbenik stabilizacije prilika u Hrvatskoj koja je svakim danom sve bliža i bliža Europskoj uniji, rekla je glavna i odgovorna urednica Tuzlanskog lista Jasna Subotić.
13. siječnja 2010. u 20:12 236 komentara 1 prikaza
kosor
Foto: Petar Glebov / 24 sata

Hrvatska premijerka Jadranka Kosor proglašena je osobom godine zapadnog Balkana. Odlučili su to čitatelji i urednici Tuzlanskog lista, javljaju bosansko-hercegovački mediji.

Glavna i odgovorna urednica Tuzlanskog lista Jasna Subotić istaknula je da su najnoviji događaji vezani za isključenje Ive Sanadera iz HDZ-a, raščišćavanje s brojnim aferama, podršku novoizabranom predsjedniku Ivi Josipoviću, kao i odgovornost prema javnosti i njezina dostupnost medijima kriteriji kojima su se rukovodili urednici u odabiru osobe godine.

- Njezino energično i znalačko vođenje i Vlade i HDZ-a golemi je čimbenik stabilizacije prilika u Hrvatskoj koja je svakim danom sve bliža i bliža Europskoj uniji. Na tom putu prepoznatljiv je doprinos gospođe Kosor, koja zasluženo nosi epitet osobe godine u regiji, smatraju u Tuzlanskom listu, u kojem su u povodu treće obljetnice svog izlaženja upravo Kosor proglasili osobom godine zapadnog Balkana.

Podsjetimo, premijerka Kosor u prosincu 2009. godine dobila je dvije godišnje nagrade medijske agencije Mediaservis - za političarku i za osobu godine.

Digitalna komora
JESTE LI ISPROBALI
HGK: Naša Digitalna komora sada nudi sve bitne informacije za pokretanje poslovanja