Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslovanje

Iz Kraša reagirali na govor Davora Bernardića u Saboru

Davor Bernardić
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/4
10.11.2017.
u 15:21

Smatramo nedopustivim da se u Hrvatskome saboru, najvažnijoj državnoj instituciji, olako izgovaraju neistine koje narušavaju ugled hrvatske prehrambene kompanije, izjavio je Damir Bulić, predsjednik uprave Kraša.

Nakon govora SDP-ovog predsjednika Davora Bernardića u danas u Saboru u kojem se dotaknuo poslovanja Kraša, oglasio se predsjednik Uprave Kraša, Damir Bulić.

- Kategorički odbijamo sve iznesene insinuacije predsjednika SDP-a vezane uz vođenje poslovanja Kraša d.d. kojima potpuno neosnovano i neodgovorno dovodi u pitanje zakonitost poslovanja kompanije. Smatramo nedopustivim da se u Hrvatskome saboru, najvažnijoj državnoj instituciji, olako izgovaraju neistine koje narušavaju ugled i vrijednost jedne od najvećih hrvatskih prehrambenih kompanija i svjesno obmanjuje javnost - stoji u Bulićevom priopćenju. 

Komentara 14

JA
Jania
15:50 10.11.2017.

Uzaludan trud. Kao da Bernardić, Maras, Grmoja i ini imaju intelektualnog kapaciteta da bi mogli shvatiti kolike su štetočine.

NA
navijeke
16:53 10.11.2017.

I taman pomisliš kako je Bernardić svojim bedastoćama konačno dosegnuo dno, kad, ne lezi vraže, on uzme 'štihaču' u ruke i muški se 'prihvati posla'. Fuj.

Avatar zajutrak
zajutrak
15:43 10.11.2017.

Sramota je na što se troši vrijeme , to je sramota, čemu ovakve sjednice koje su unaprijed imaju sliku kokošinjca .., sramota koga mi plaćamo ! Zamislite da jedan nekorisni Pernar, Maras ili Bernardić postavlja pitanje o Ramljakovoj plaći kojaa je samo 3.5xveća od njihove , ili pitanje o savjetnicima, a njihov Milanović je sve pare spiskao na samo jednog savjetnika da bi spasio svoju rit .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije