Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SOHR:

Islamska država zauzela posljednji granični prijelaz između Sirije i Iraka

islamska država
Foto: Ilustracija: Reuters/Pixsell
22.05.2015.
u 07:58

Vladine snage povukle su se s prijelaza al-Tanf, naveo je Sirijski opservatorij za ljudska prava

Militanti Islamske države zauzeli su posljednji granični prijelaz između Sirije i Iraka koji je kontrolirala sirijska vlada, izvijestila je aktivistička grupa Sirijski opservatorij za ljudska prava (SOHR), javlja BBC.

Vladine snage povukle su se s prijelaza al-Tanf, naveo je SOHR.

Dodali su da Islamska država sada kontrolira više od 95.000 četvornih kilometara Sirije, što je 50 posto teritorija zemlje.

>> Kalifat sve veći, a svaki dan im ubiju nekog ministra

>> Jahači apokalipse kalifata: Kontrola izvan – kontrole

Komentara 15

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
08:39 22.05.2015.

Cion i SAD se preko vehabija obračunavaju s korijenima civilizacije. I još glume da se bore protiv njih.

HR
hromcan
08:28 22.05.2015.

Da amerika nema koristi od kalifata odavno bi ga uništila.

PL
plotto
08:45 22.05.2015.

Neanderthalac - dijagnoza je 100% točna.Cionisti žele uništiti sve stare civilizacije,ukinuti narode i nacionalne države i napraviti robovlasničko društvo. Upravo kako je rekao kazarski kriminalac i sljedbenik retardiranog talmuda: " Naša rasa ja izabrana rasa. Mi Židovi smo uzvišeni bogoviovi ove planete.Mi smo toliko različiti od inferiornih rasa kao sto su oni od insekata.U stvari,uspoređeno sa našom rasom,ostale rase su zvijeri i životinje, stoka u najboljem slučaju.Ostale rase se smatraju ljudskim izmetom.Naša sudbina je da vladamo nad inferiornim rasama.Naše zemaljsko kraljevstvo će biti upravljano našim liderom,sa željeznom rukom.Mase će lizati naša stopala i služiti nas kao naši robovi”-Menachem Begin, izraelski premijer u intervju- New Statesman magazine on June 25, 1982

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije