Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAKONSKI MINIMUM

Ima 20 godina radnog staža i samo 20 dana godišnjeg odmora: 'Prije deset godina imao sam ih 24 u drugoj branši'

04.07.2022.
u 17:18

Temeljna svrha godišnjeg odmora jest da se tijelo odmori od rada, obnovi, osnaži i ojača, i u tom slučaju može kvalitetnije i bolje raditi. Premoreno i tijelo istrošeno radom lakše obolijeva, podložno je ozljedama na radu, umoran čovjek može manje raditi i činiti greške. Zapravo je poslodavcu u interesu dati svojim ljudima mogućnost da se zaista temeljito odmore od posla, kao i da im pomogne regresom kako bi si mogli priuštiti ljetovanje na moru – zaključuje Sever.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
17:35 04.07.2022.

Meni u jednoj hrvatskoj podružnici neke francuske firme nudili isto 20 dana, kao svi imaju toliko.... ja rekoh kad sam završio fax kao pripravnik sam imao 24 dana... ajte vi lijepo tražite dalje...

Avatar Petarpetar
Petarpetar
19:23 04.07.2022.

20, 24 Jel brojite subote i nedjelje???

ŠA
Šaraf
20:39 04.07.2022.

Valjda što si stariji treba da radiš više taman da ne doživiš mirovinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?