Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomoć sugrađanima

Hrvatska obrtnička komora donira po 75 tisuća kuna za saniranje potresa i borbu protiv pandemije

Zagreb: Ministarstvo gospodarstva i poduzetnici potpisali ugovore o naukovanju
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
28.03.2020.
u 09:51

Hrvatska obrtnička komora bez oklijevanja se uključila u inicijative pomoći svojim sugrađanima koji se nalaze u dodatnim nevoljama izazvanim potresom u Zagrebu, kao i u inicijative pomoći službama koje su na prvoj liniji obrane protiv koronavirusa.

Iako se brojni obrtnici diljem Hrvatske i sami nalaze u velikim poteškoćama svojeg poslovanja, bez oklijevanja su se uključili u inicijative pomoći svojim sugrađanima koji se nalaze u dodatnim nevoljama izazvanim potresom u Zagrebu, kao i u inicijative pomoći službama koje su na prvoj liniji obrane protiv koronavirusa.

"Zajedno za Zagreb" i "Hrvatska protiv koronavirusa"

Hrvatska obrtnička komora promičući interese svojih članova obrtnika, odlučila je donirati 75.000 kuna akciji 'Zajedno za Zagreb', akciji pomoći za što bržu sanaciju domova građana Grada Zagreba te 75.000 kuna akciji 'Hrvatska protiv koronavirusa', akcija za borbu protiv pandemije koronavirusa, COVID-19, navodi se u priopćenju.

"U već dovoljno zahtjevnim vremenima provođenja mjera protiv širenja pandemije koronavirusa, glavni grad lijepe naše pogodio je i najjači potres u posljednjih 140 godina, stavljajući tako pred Zagrepčane još jedan izazov osim onoga s kojime je suočena cijela Hrvatska, Europa i svijet. Kriza je to bez presedana. Solidarnost svih nas u ovim trenutcima je jedini odgovor. I dalje nam ostaje imperativ osiguranje što boljih gospodarskih mjera za obrtnike, njihov opstanak i očuvanje radnih mjesta", rekao je predsjednik Hrvatske obrtničke komore, Dragutin Ranogajec

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije