Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optužbe

Hrebak uzvratio Bernardiću: Opet je zablistao izjavom 'uličarske retorike'

Dario Hrebak
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/13
16.05.2020.
u 15:23

Hrebak smatra da ga napadaju zbog podrške koju ima u II. izbornoj jedinici, posebno u Bjelovaru

Bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak reagirao je na izjavu Davora Bernardića s današnje konferencije za medije Restart koalicije održane u Bjelovaru. 

"Davor Bernardić ponovno je zablistao s novom izjavom 'uličarske retorike' gdje me indirektno optužio da sam kriminalac i lopov jer koga podržava HDZ taj ne može biti ništa drugo", poručuje Hrebak i dodaje: "Iako nije baš pristojno javno vrijeđati domaćina grada u koji si došao, pogotovo ako si došao u najtransparentniji grad u državi, SDP se očito odlučio da ova kampanja ide u smjeru 'što više blata, to bolje'. Nažalost, očekivao sam više od 'navodnog' kandidata za premijera Davora Bernardića".

GALERIJA Potpisana suradnja Restart koalcije i Nezavisne liste Damira Bajsa

Dario Hrebak
1/10

Poručuje i kako je svjesan da je kampanja krenula te smatra da ga napadaju zbog podrške koju ima u II. izbornoj jedinici, posebno u Bjelovaru. Smatra kako im je zbog toga "trn u oku", no tvrdi da ga zanima isključivo tranparentnost u trošenju novca iz proračuna. 

"Dragi Davore, moja poruka ti je da prvo vratiš pare, onih 260 000 kuna koje nisi smio primiti, pa će lijepljenje etiketa tko je korumpiran, a tko je lopov, možda izgledati uvjerljivije kad izađe iz tvojih usta", poručio je bjelovarski gradonačelnik Davoru Bernardiću. 

Komentara 1

Avatar Čudomix
Čudomix
18:39 16.05.2020.

Glasati ću za Beru iz zafrkancije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije