Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUŽENJE U KONTROLIRANIM UVJETIMA

HNS za otvaranje ugostiteljskih objekata do 18 sati: 'Tada nema prevelike opasnosti'

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/3
26.01.2021.
u 13:58

Građani se, dodaju, sve više druže na improviziranim okupljalištima na kojima se ne može kontrolirati pridržavanje epidemioloških mjera

HNS Varaždinske županije smatra da bi se trebala razmotriti mogućnost otvaranja sportskih terena, npr. škole nogometa i drugih sportova, dvorana za rekreativce te ugostiteljskih objekata.

– Ako struka smatra da epidemiološka situacija još ne dopušta potpuno otvaranje ugostiteljskih objekata, predlažemo da se ograniči radno vrijeme do 18 sati. Smatramo da u tom razdoblju nema prevelike opasnosti od neodgovornog ponašanja, a na taj način pomažemo ugostiteljima koji se nalaze u jako teškoj situaciji. Također, smanjuje se i pritisak na državni proračun – rekao je v.d. predsjednika Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije Marijan Škvarić.

Građani se, dodao je, sve više druže na improviziranim okupljalištima na kojima se ne može kontrolirati pridržavanje epidemioloških mjera i preporuka.

– Otvaranjem spomenutih sadržaja omogućujemo građanima da se druže u kontroliranim uvjetima i samim time potičemo ih na odgovornije ponašanje – zaključio je.

Komentara 2

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
14:19 26.01.2021.

Koga će ova banda poticat na "odgovornost"? Jel plaćanje wc četki od 200kn odgovorno ponašanje bagro?

AN
Andrej50
14:08 26.01.2021.

Naravno, jer je virus aktivan tek iza 18 sati ! Prevedeno, pričate bedastoće. Ili ih skroz otvorite ili ih nemojte otvarati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije