Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što će pisati u novom programu

HDZ: Zakoni već priznaju druge oblike obitelji uz tradicionalnu

11.06.2022.
u 07:41

Naglašavanje poštovanja prema svim zajednicama obiteljskog života nije puko legalističko, već itekako vrijednosno stajalište, smatra analitičar Mate Mijić

Komentara 14

Avatar Drpimir Kradezejčić
Drpimir Kradezejčić
08:48 11.06.2022.

Znači hadezeovci postaju demokršćani duginih boja. Ajde neka. Hoće li to sve biti samo deklarativno zbog većih iznosa i dostupnosti eu fondova ili će ubuduće imati i svoje predstavnike na paradi ponosa?

WW
wwwcro
09:01 11.06.2022.

HDZ-stranka koja je pred hrvatskim sudom osuđena kao kriminalna stranka dužna vratiti 8.300.000,00 kn ukradenog novca. Stranka puna političara kriminalaca koji su u zatvoru, optuženi za prevaru ili pak premješteni u HNB (Hrvatska narodna banka).

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:47 11.06.2022.

Super, baš me zanima što će na to reći Imoćanin, koji su tvrdili da će uvijek glasati za HDZ. Da HDZ baci atomsku bombu na Hrvatsku, mi bi opet za HDZ. Je li ovo za njih gore od atomske?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?