Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

HAC i Ministarstvo prometa dobili nagradu za Referomu cestovnog sektora

Ovo je prvi put da je HUOJ Grand Prix dodijeljen jednom ministarstvu RH.
07. svibnja 2020. u 13:01 1 komentara 884 prikaza
Autoceste
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture i Hrvatske autoceste dobitnici su ovogodišnje nagrade Hrvatske udruge za odnose s javnošću, „HUOJ Grand Prix“ u kategoriji odnosi s javnošću u tijelima državne vlasti Republike Hrvatske za projekt „Reforma cestovnog sektora u Republici Hrvatskoj – komunikacijska podrška u transformaciji sustava“.

Obliazak ipsilona: Radovi gotovi prije roka, 12 kilometara punog profila otvara se već ovo ljeto Istarski ipsilon Radovi gotovi prije roka, 12 kilometara punog profila otvara se već ovo ljeto

Ovo je druga medijska nagrada zaredom za HAC koji je za lani dobio od Hrvatske udruge menadžera sigurnostu „Veliku nagradu sigurnosti" za najbolju medijsku kampanju projekta „Hitni koridor spašava život“. U Ministarstvu i HAC-u kažu da je novo priznanje koje su dobili još jedna vrijedna nagrada za izvrsnost u komunikacijama, te ujedno prvi HUOJ Grand Prix koji je dodijeljen jednom ministarstvu RH.

Pozitivan napredak

Usto naglašavaju da promjene nisu vidljive samo stručnjacima za komunikaciju već i najširoj javnosti. Tako navode da prema rezultatima Ipsosove kontrolne ankete koja je provedena u veljači ove godine (CATI, N:600), 35,6 posto ispitanika procjenjuje da je vidljiv pozitivan napredak u radu HAC-a u odnosu na razdoblje prije početka modernizacije i Reforme cestovnog sektora.

Potpisan ugovor za izgradnju poddionice Beli Manastir - most Halasica na autocesti A5 PROJEKT VRIJEDAN 443 milijuna kn Potpisan ugovor o nastavku izgradnje autoceste A5 na 5C koridoru

- S obzirom na provedbu nepopularnih mjera na početku procesa, poput povećanja cestarina i smanjenja broja zaposlenih, ovo smatramo vrlo dobrim rezultatom ali i smjernicom za daljnje komunikacijske aktivnosti u provedbi projekta modernizacije i restrukturiranja cestarskog sektora - poručuju iz Ministarstva i HAC-a. 

POLICIJA SVE SNIMILA
Kako se radilo u aferi Janaf: Kovačević je naručivao eskort dame, a Grgić strahovao da ga netko vidi
Park prirode Papuk
SUDJELUJTE U AKCIJI
Prijavite se za akciju „Tjedan odmora vrijedan“ i promovirajte svoje promotivne ponude
  • Ljubav1:

    Najskuplje cestarine, svaka cast za ovo postignuce