Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požar se širi

Gori najveća Shellova rafinerija u Singapuru, nema ozlijeđenih

Požar u Shellovoj rafineriji u Singapuru (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
28.09.2011.
u 14:47

Iako se požar brzo širi, direktor Shella u Singapuru kaže kako nema ozlijeđenih i da nije bilo eksplozija. Očevici tvrde drugačije. Rafinerija je najveći pogon tvrtke Shell

U najvećoj rafineriji Royal Dutch Shella u Singapuru u srijedu je buknuo veliki požar, piše Reuters. Požar je zahvatio dio rafinerije u kojemu se čista nafta transportira u cisterne.

– Požar se brzo širi, ali nisam čuo za eksplozije. Nitko nije ozlijeđen – rekao je direktor Shella za Singapur Lee Tzu Yang. Dodaje kako, prema njemu dostupnim informacijama, nitko nije ozlijeđen.

Očevici tvrde da se eksplozije čuju svakih 15 do 20 minuta iz rafinerije, a crni oblak prekrio je područje oko otoka Bukom, na kojemu se rafinerija nalazi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije