Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskrata informacija

GONG: Vlada javnosti zatajila čak tri sjednice

'09.07.2010., Trg svetog Marka 2, Zagreb - Banski dvori, Vlada Republike Hrvatske. Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor sastala se s predsjednikom Vlade Francuske Republike Francoisom
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
07.11.2011.
u 21:30

Vlada GONG-u nije željela dati ni evidenciju ulazaka u Banske dvore 4. kolovoza 2007., a sastanak je bio temelj za aferu Fimi media.

Vlada na odlasku uskraćuje pravo na pristup informacijama. GONG upozorava da ne postoji politička volja za transparentnošću rada tima Jadranke Kosor te objavljuje da su Ustavnom sudu podnijeli dvije tužbe zbog uskrate informacija.

Osim o dnevnom redu sa sjednica koje je zatvorila za javnost, a u listopadu i studenom ove godine bile su čak tri zatvorene sjednice, Vlada GONG-u nije željela dati ni evidenciju ulazaka i izlazaka osoba iz zgrade Vlade 4. kolovoza 2007. Riječ je o sastanku koji je održan u Vladi, a bio je temelj za aferu Fimi media. Tada su, naime, bili pozvani direktori javnih poduzeća da pune crnu blagajnu HDZ-a.

Komentara 54

ST
stric8
21:57 07.11.2011.

. ...a da DRUGOYI I DRUGARICE IZ gonga... ...priupitaju druga smesića odakle mu 2 MILIONČIĆA.... ...možda njima otkrije \"dobrodušnog donatora... ...ili to drugoye gongoyce NE ZANIMA (jer znadu)....

EL
elfenomeno77
22:02 07.11.2011.

mislim da su ovo neutemeljene informacije bez imalo osnove

Avatar Piruška
Piruška
21:44 07.11.2011.

Katastrofa ! Mi smo izgleda nekaj gadno zgriješili dragome bogu da se ova banda tako zajebava sa nama !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije