Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prilog o kornjačama

Gledatelje iznenadila scena iza reporterke: Pogledajte što je galeb učinio

galeb
Foto: Screenshot
01.04.2019.
u 12:12

Reporterka Liz Bonnin radila je reportažu s australskog otoka Heron Island o morskim kornjačama kada je u kadar došao i jedan galeb

Gledatelji sinoćnje epizode emisije Blue Planet Live, koja se emitira na BBC-ju, ostali su u šoku kada su vidjeli što je galeb napravio dok je voditeljica pričala o malenim kornjačama.

Reporterka Liz Bonnin radila je reportažu s australskog otoka Heron Island o morskim kornjačama kada je u kadar došao i jedan galeb.

– Gledali smo kako dolaze do pijeska na otok kako bi izlegle jaja, a imali smo i veliki privilegij gledati kako na svijet dolaze novi životi – pričala je reporterka uživo u emisiji dok je pokraj nje po pijesku hodalo pet kornjačica. No u jednom trenutku došao je i galeb te kljunom uhvatio jednu kornjaču i odnio je.

 

Voditeljica je nastavila pričati u kameru kao da se ništa nije dogodilo, a u pozadini se može vidjeti ptica kako hoda po pijesku s kornjačom u kljunu.

Trenutak nije promakao brojnim gledateljima.

– O ne, dok su puštali kornjače u more, došao je prokleti galeb i uzeo jednu za večeru – jedan je od brojnih komentara.

Dok su se brojni šalili sa situacijom i pisali kako je to normalna situacija u prirodi, drugi su imali traume od onoga što su vidjeli.

– Traumatizirana sam zbog galeba koji je uzeo kornjaču dok je voditeljica govorila u kameru o važnosti očuvanja i zaštiti od grabežljivaca – komentirala je žena po imenu Jo Slater.

VIDEO 10 najugroženijih životinjskih vrsta

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
16:56 01.04.2019.

Jedan od glupljih članaka, a ja još gluplji što čitam ovo govno od novina.

Avatar nekakav
nekakav
11:49 02.04.2019.

galeb se hrani time. kao što se hrani ribicama. mogli ste dati video gdje je jato ribica u koje se zaleti galeb. dal bi plakali nad time? ovo je život, tolko običan, tolko 'živ'. brutalan, a opet lijep.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije