Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaos na Markovu trgu

VIDEO Sinčić iskrcao hrpu lubenica pred Vladom. Plenković: Božinoviću, pojačajte sigurnost

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
10.09.2020.
u 11:00

Ukazivanje na položaj hrvatskih poljoprivrednika

Europarlamentarac Ivan Vilibor Sinčić izveo je danas neobičan performans na Markovu trgu pred zgradom Vlade.

Organizirao je da se ondje, pred vratima Vlade, iskrca hrpa lubenica, sve kako bi upozorio na neravnopravan položaj hrvatskih i ostalih europskih poljoprivrednika.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Kako javlja N1, i policija je ostala zatečena ovakvim performansom, a uskoro bi se trebalo znati i više o njihovu postupanju prema Sinčiću.

Sve je na sjednici Vlade komentirao i Andrej Plenković.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

- Prvo moram zahvaliti ovim novopečenim europskim ekspertima za poljoprivredu na isporuci lubenica pred Vladom. Ministre Božinoviću molim vas da MUP napravi jedan plan sigurnosti prostora ispred Vlade na Markovu trgu jer ovo je umjesto lubenica moglo biti nešto drugo. Što se tiče demokracije da, a što se tiče sigurnosti ponašat ćemo se kao i druge zemlje jer ovog drugdje baš i nema - kazao je na početku sjednice premijer Andrej Plenković.

Komentara 102

TM
trade_mark
12:02 10.09.2020.

eurozastupniče sinčić, koji je vaš plan da se riješi problem hrvatskog seljaka? dajte plan! koje su ideje? prijedlozi? ovo je debilizam, svatko može dovest kombi lubenica.

DU
Deleted user
12:16 10.09.2020.

Onaj koji nikad nije pustio kap znoja na nekom OPG ili posadio glavicu luka protestuje zbog lošeg položaja poljoprivrednika a u biti o tim problemima niti on niti ovaj njegov pajdaš nemaju pojma treba ih natjerati da počiste to ispred vlade.

AD
adminka
11:39 10.09.2020.

eto ti mudraca koji od nas dobiva mjesečno 5tis. EU plaće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije