Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanemariv broj

Europa ovako ne može preživjeti: Gdje je problem, zašto se tako malo ljudi osjeća Europljanima?

13.10.2022.
u 10:14

Veliki dio građana EU osjeća se udaljeno od njezinih institucija

Komentara 8

DU
Deleted user
10:58 13.10.2022.

Zato što se osjećaju Nijemcima, Austrijancima, Nizozemcima, Belgijancima, Česima, Hrvatima, Mađarima, Slovacima, a ne Europejcima. To zadnje ne postoji, postoji kao zamisao iz vjerojatno dobre i plemenite namjere, ali EU politika je u dvije zadnje krize, korona krizi i krizi izazvanoj ruskom agresijom na Ukrajinu, pokazala da su članice Unije "složne" do prvog jačeg potresa, npr tržišta, energenata, medicinske prevencije...... Kad zagusti svaki prvo svoju gu..cu gleda, a ostalima što ostane. To je danas toliko očigledno, da je pitanje iz naslova zapravo smiješno i tužno u isti mah.

OP
Ocvali pupoljak
10:50 13.10.2022.

Zato što vladajuci ne služe narodima nego služe sotoni. Najbolji primjer je farmacija, istambulska, pederluk, o brazovanje, zakonodavstvo koje pogoduje kompanijama a protiv malog čovjeka, narod to vidi nitko nije lud.

UG
ugroženi
11:00 13.10.2022.

Zato što nisu upoznali prednosti europejstva. Treba ih poslati na konzultacije kod Dube Šujice, Karla Resslera i Tonina Picule koji će ih podučiti kako se živi i osjeća EU i brzo će osjetiti zov europskog jedinstva. Nitko više ne stremi Europi od naših europarlamentaraca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?