Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14-dnevna incidencija

ECDC objavio novu kartu: Zagreb u tamnocrvenom, ostatak Hrvatske nepromijenjen

Korona karta
Foto: ECDC
1/3
30.09.2021.
u 13:14

Tamnocrvenom bojom označene su Slovenija, Litva, Estonija te dijelovi Rumunjske

Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (ECDC) objavio je novu koronakartu kojom bilježe 14-dnevnu incidenciju zaraze koronavirusom.

Sve hrvatske regije ostale su u crvenom na novoj epidemiološkoj karti, osim Grada Zagreba koji je označen tamnocrvenom bojom.

Osim Zagreba, tamnocrvenom bojom označene su Slovenija, Litva, Estonija te dijelovi Rumunjske. Proteklog je tjedna samo Slovenija bila označena tamnocrveno. 

Crvena boja znači 14-dnevnu stopu od 75-200, s udjelom pozitivnih većim od 4 posto te područja u kojima je 14-dnevna stopa zaraženih od 200 do 500, a tamnocrvena su područja u kojima je 14-dnevna stopa veća od 500.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
14:34 30.09.2021.

Kada je kuga vladala u francuskoj ljudi su ležali na ulici znalo se da je to epidemija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije