Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNENA PRIJAVA

Dvojica prevarila državu za više od 400.000 kuna PDV-a

pdv
Maja Šantoši/Pixsell
06.09.2011.
u 17:49

S ciljem pribavljanja protuimovinske koristi izbjegli obračunati i platiti PDV državi.

SLATINA – Djelatnici kriminalističke policije PU virovitičko-podravske podnijeli su posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici u kojem su utvrdili da su Josip G. (56) iz Slatine i Milivoj U. (56) s područja Čađavice od 1. siječnja 2005. do 28. veljače 2006. godine državni proračun oštetili za više od 400.000 kuna. Sumnjiči ih se da su kao odgovorne osobe u trgovačkom društvu registriranom u Slatini, s ciljem pribavljanja protuimovinske koristi, izbjegli obračunati i platiti PDV državi. Na mjestu u Industrijskoj ulici, u kojoj je i danas, prema podacima iz registra, sjedište njihove partnerske tvrtke nema više natpisa, a radnici druge tvrtke koja je isti prostor kupila prije nekoliko godina tvrde da ni Milivoj U. niti Josip G. dugo ne dolaze na tu adresu.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:59 06.09.2011.

Dečki računaju : Država nije u krizi ,pa im ni ne treba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije