Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometne nesreće

Dvije osobe teže ozlijeđene u dva sudara kod Dubrovnika

prometna nesreca,ferovac (1)
Duško Marušić/PIXSELL
22.01.2013.
u 11:09

U Veloj Luci teže je ozlijeđen 18-godišnji mladić, a u Dubrovniku 27-godišnji pješak

U dvije prometne nesreće koje su se dogodile ponedjeljak kod Vele Luke i u Dubrovniku dvije su osobe teže i jedna lakše ozlijeđena, javlja dubrovačka policija. 

Oko 10.45 sati 18-godišnjak je upravljao osobnim vozilom dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz smjera Vele Luke prema Blatu, kada je izgubio nadzor nad vozilom i izletio na zemljano proširenje s južne stranke kolnika te se potom vratio na kolnik i udario u osobno vozilo, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 71-godišnjak. U ovoj prometnoj nesreći 18-godišnjak je teže ozlijeđen i zadržan je na liječenju u splitskoj bolnici, dok je 71-godišnjak lakše ozlijeđen.

U drugoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 17.45 sati, u Ulici Andrije Hebranga u Dubrovniku, 27-godišnji pješak teže je ozlijeđen. Naime, 54-godišnjak je upravljao osobnim vozilom dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se kolnikom iz smjera zapada prema istoku, kada je prednjim lijevim dijelom vozila udario u pješaka koji se nalazio na sjevernom prometnom traku. Nakon pružene liječničke pomoći 27-godišnji pješak pušten je kući.

>>Otac i sin poginuli u teškoj nesreći pokraj Vinkovaca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije