Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvoje ozlijeđenih u Zadru

Državljanin BiH vozilom se zaletao u automobile ispred i iza sebe

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
27.05.2024.
u 11:28

Osumnjičeni je uhićen te priveden u prostorije policije, dok su oštećeni upućeni na pružanje liječničke pomoći u OB Zadar

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine, kojeg se sumnjiči za Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom na štetu dvoje hrvatskih državljana te državljaninom Bosne i Hercegovine.

- Sumnja se kako je  u subotu, 25. svibnja oko 22,15 sati u Zadru, na predjelu Višnjika, upravljajući osobnim automobilom namjerno udario u automobil ispred sebe, u kojem se nalazio 38-godišnji državljanin Bosne u Hercegovine, a potom vožnjom unatrag i u vozilo iza, u kojem su se nalazili 27-godišnjakinja i 28-godišnjak, oboje hrvatski državljani. Potom je u ponovnoj vožnji i naglom pokretanju vozila, otvorio vrata automobila i udario u njih dvoje koji su izišli iz vozila.

Osumnjičeni je uhićen te priveden u prostorije policije, dok su oštećeni upućeni na pružanje liječničke pomoći u OB Zadar, gdje su kod dvoje hrvatskih državljana konstatirane lake tjelesne ozljede. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 23-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu - istakla je Sonja Šimurina iz zadarske policije.

VIDEO Navijači na Trgu dočekali Dinamo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije