Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na mjestu poginuo muškarac

Policija objavila detalje tragedije u Međimurju: U autu s vozačicom bilo je i malo dijete

Nesreća u Peklenici
PU međimurska
28.05.2024.
u 10:18

Očevid je provela zamjenica općinskog državnog odvjetnika uz prisutnost sudskog vještaka i pomoć službenika policije. Određena je sudska obdukcija preminule osobe

U kasnim noćnim satima 21-godišnja vozačica uzrokovala je prometnu nesreću u kojoj je na mjestu poginuo 33-godišnji muškarac, dok su ona i dijete koje je prevozila prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec. Nesreća se dogodila u Peklenici 27. svibnja kada je vozačica osobnog automobila austrijskih registarskih oznaka djelomično prešla u prometnu traku namijenjenu kretanju vozila u suprotnom smjeru.

Zbog toga je u blagom zavoju vozilom udarila u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 33-godišnjak. Uslijed udara došlo je do zanošenja vozila te silaska stražnjih dijelova vozila izvan kolnika. Na mjestu događaja je utvrđena smrt muškarca.

U osobnom automobilu kojim je upravljala 21-godišnjakinja nalazilo se dijete koje je bilo propisno smješteno u posebnoj sigurnosnoj sjedalici, dok vozači za vrijeme vožnje nisu bili vezani sigurnosnim pojasevima. Vozačica i dijete su vozilima hitne pomoći prevezeni u bolnicu gdje je utvrđeno da je mlada žena zadobila ozljede opasne po život, dok dijete nije zadobilo ozljede.

Očevid je provela zamjenica općinskog državnog odvjetnika uz prisutnost sudskog vještaka i pomoć službenika policije. Određena je sudska obdukcija preminule osobe, dok su oba vozila vučnom službom prevezena u dvorište policije, izvijestili su iz PU Međimurske.

Od 23,56 do 4,25 sati Županijska cesta broj 2003 na mjestu događaja bila je zatvorena za sav promet koji se odvijao obilazno. Protiv vozačice će se podnijeti kaznena prijava zbog počinjenja kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu nadležnom državnom odvjetništvu.

VIDEO Most Cetina pušten u promet

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
13:13 28.05.2024.

I još ima onih koji misle da pojasi ne spašavaju živote?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije