Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNE VIJESTI

U 21. godini preminula talentirana reprezentativka iz susjedstva. Izgubila je borbu s opakom bolesti

27.05.2024.
u 16:35

Katarina je u 18. godini života saznala da boluje od leukemije, a protiv opake bolesti se borila nekoliko godina. U tim godinama svoje borbe je hrabrila i druge ljude koji su se također borili na isti ili na sličan način sa bolešću.

Mlada banjalučka tenisačica Katarina Trivić preminula je u petak u 21. godini nakon borbe s teškom bolešću, javili su BiH mediji. Katarina Trivić bila je juniorska reprezentativka i prvakinja Bosne i Hercegovine u tenisu. Nekoliko godina zaredom bila je najbolja juniorka Bosne i Hercegovine u tenisu, a kao juniorska reprezentativka BiH nastupila je na ekipnim i pojedinačnim europskim prvenstvima. 

Katarina je u 18. godini života saznala da boluje od leukemije, a protiv opake bolesti se borila nekoliko godina. U tim godinama svoje borbe je hrabrila i druge ljude koji su se također borili na isti ili na sličan način sa bolešću.

- Naša Katarina ostat će zapamćena po svom vedrom duhu, te osmijehu koji je uvijek imala kako u dobrim tako iu teškim trenucima života. Teniski savez Bosne i Hercegovine ovim putem upućuje iskrenu sućut obitelji, prijateljima i svima koji su znali Katarina Trivić, bilo iz sporta ili drugih sfera života - navodi se u priopćenju teniskog saveza Bosne i Hercegovine.

- Našoj Kaći. Teško je početi. Toliko toga je za reći, ali nedostaju riječi. Ono što osjećamo ni najrječitiji ne bi mogli opisati. Bila si previše hrabra za ovu planetu. Planetu na kojoj si se protivila nemoj egzistetnciji i tragala za životom u kojem ćeš pored onoga što ti on nudi, uvijek tražiti još. Bit ćeš upamćena kao rijetkost u mnoštvu svih nas kojima si uzor i pratilja na ovom putovanju koji je bez tebe izgubio tračak sunca.

VEZANI ČLANCI:

Bila si najhrabrija kad je bilo najteže. Najnesebičnija kada se svijet rušio. Najveselija kada se činilo kao da sutra ne postoji. Tvoja ljubav prelazila je sve granice. Tvoj osmijeh odbijao je svaku tamu. Tvoja snaga i volja za životom svima nama bile su vjetar u leđa, iako bi mnogi rekli da je trebalo biti suprotno. Zračila si dobrotom i radošću. I ne znamo zašto pišemo u prošlom vremenu - emotivno su se od sportašice oprostili prijatelji iz Banjalučke Gimnazije. 

 

Komentara 3

ID
Ivo_didin
18:04 27.05.2024.

Pretužno je kada tako mlada osoba ode s ovog svijeta. Ni živjeti još nije počela😢 Počivala u miru!

Avatar Castro
Castro
21:24 27.05.2024.

Sućut obitelji… ovo je grozna vijest. Tako mlada i lijepa cura. Užas . Počivala u miru.

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
14:01 28.05.2024.

iskrena sucut roditeljima i prijateljima. neka joj je laka hrvatska zemlja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije