Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika zapljena droge u Zadru

FOTO Splićanin pao s gotovo pet kila kokaina, heroina, marihuane i speeda

Zadar:  Konferencija za medije povodom zapljene heroina, kokaina, amfetamina i marihuane
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/15
28.05.2024.
u 11:23

Anton Dražina načelnik PU Zadarske je istakao porast kaznenih djela za 17 posto, broj prometnih nesreća za deset posto, porasla je i prekršaja u javnom redu i miru za deset posto, ali i učinkovitost policije

Zadarska policija je zaplijenila veću količinu droga u kriminalističkom istraživanju 24. svibnja kada su u ranim jutarnjim satima zaustavili 26-godišnjaka sa splitskog područja. On je uhićen i u vozilu mu je uz pomoć službenog psa za detekciju droga, ispod sjedala pronađeno 1,6 kila kokaina, kilogram heroina, kilograma amfetamina i preko kilogram marihuane.

Pronađeno je ukupno 4,7 kilograma droge. Oko 300.000 eura, kako je istakao šef krima Željko Pilipović, bi droga ostvarila na narko tržištu. Za vikend je zadarska policija na području Benkovca i Obrovca zaustavila i 26-godišnjakinju. Dragovoljno im je predala 1,2 grama marihuane.

- Primjetili smo više mobitela i termovizijsku kameru i potom pronašli iPhone 12, te po desetak grama pakirane marihuane i kokaina. Nađeno je i više novca za koje sumnjamo da potječu od preprodaje i to oko 10.000 eura - istakli su na konferenciji za novinare u PU Zadarskoj.

Anton Dražina načelnik PU Zadarske je istakao porast kaznenih djela za 17 posto, broj prometnih nesreća za deset posto, porasla je i prekršaja u javnom redu i miru za deset posto, ali i učinkovitost policije.

VIDEO Štrajk odgajateljica

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije